ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל170 מעלות.
-
2
מערבבים בקערה את הביצים והסוכר.
-
3
מוסיפים את השמן, השוקולית והקמח.
-
4
ממיסים במיקרוגל או בהן מארי את השוקולד, השמנת והקקאו לתערובת חלקה ומוסיפים לתערובת העוגה.
-
5
מוסיפים את האבקת אפיה ומערבבים.
-
6
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
-
7
אופים את העוגה חצי שעה או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי.
-
8
מיד שהעוגה יוצאת עושים חורים עם קיסם/ שיפוד ושופכים חצי כוס מים רותחים על העוגה.
-
9
בינתיים ממיסים במיקרוגל או בבן מארי את השוקולד, השמנת והאבקת נוגט לתערובת חלקה.
-
10
שופכים על העוגה ומצפים.
1
מחממים תנור ל170 מעלות.
2
מערבבים בקערה את הביצים והסוכר.
3
מוסיפים את השמן, השוקולית והקמח.
4
ממיסים במיקרוגל או בהן מארי את השוקולד, השמנת והקקאו לתערובת חלקה ומוסיפים לתערובת העוגה.
5
מוסיפים את האבקת אפיה ומערבבים.
6
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
7
אופים את העוגה חצי שעה או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי.
8
מיד שהעוגה יוצאת עושים חורים עם קיסם/ שיפוד ושופכים חצי כוס מים רותחים על העוגה.
9
בינתיים ממיסים במיקרוגל או בבן מארי את השוקולד, השמנת והאבקת נוגט לתערובת חלקה.
10
שופכים על העוגה ומצפים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים