אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

867
צפיות

עוגת שוקולד כשרה לפסח בצורת תיק במילוי ממרח שוקולד אגוזים ובציפוי בצק סוכר

המתכון של
עוגת שוקולד כשרה לפסח בצורת תיק במילוי ממרח שוקולד אגוזים ובציפוי בצק סוכר

💄💄👜👜

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 200 שוקולד מריר
  • 5 כפות מים
  • 1 שקית קמת תופח לפסח = 200 גרם
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • 1 צנצנת ממרח שוקולד אגוזים פרווה
  • בצק סוכר בשלל צבעים
אופן ההכנה
  • 1

    1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.


  • 2

    2) ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם המים לדקה וחצי ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ושמים בצד להתקרר.


  • 3

    3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים את מיץ תפוזים שמן והקמח בהדרגה עד לאיחוד.


  • 4

    4)שופכים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ40 דק.


  • 5

    5)חותכים את העוגה לשניים ומצמידים את שני החלקים וכל חלק חותחים.


  • 6

    לאורך זה אומר שיש לנו 4 חלקים.


  • 7

    6)מכניסים כמה שניות את הממרח למיקרוגל.


  • 8

    7) מורחים בנדיבות ממרח ושמים שכבת עוגה מעל ושוב ממרח ושוב עוגה .


  • 9

    8) מצפים את כל העוגה הממרח ומכניסים אותה למקרר.


  • 10

    9) מצפים בבצק סוכר והשמיים הם הגבול.


  • 11

    בהצלחה.


1

1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.


2

2) ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם המים לדקה וחצי ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ושמים בצד להתקרר.


3

3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים את מיץ תפוזים שמן והקמח בהדרגה עד לאיחוד.


4

4)שופכים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ40 דק.


5

5)חותכים את העוגה לשניים ומצמידים את שני החלקים וכל חלק חותחים.


6

לאורך זה אומר שיש לנו 4 חלקים.


7

6)מכניסים כמה שניות את הממרח למיקרוגל.


8

7) מורחים בנדיבות ממרח ושמים שכבת עוגה מעל ושוב ממרח ושוב עוגה .


9

8) מצפים את כל העוגה הממרח ומכניסים אותה למקרר.


10

9) מצפים בבצק סוכר והשמיים הם הגבול.


11

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים