הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה טעימה קלה להכנה שתקצור ים של מחמאות
נקציף ביצים וסוכר היטב במהירות גבוהה.
ננמיך ונוסיף בהדרגה את כל המצרכים מלבד הקמח ואבקת האפייה.
שנוסיף בסוף בתנועות קיפול.
נשמן תבנית עגולה נשלפת בקוטר 24.
ונאפה ב 170 מעלות.
עד שקיסם יוצא יבש במרכז העוגה.
לציפוי.
כוס שמנת מתוקה.
2 כפות גדושות נוטלה.
נמיס במיקרו נערבב וניצוק על עוגה קרה בהצלחה ובתיאבון תהנו מעוגה רכה ומושלמת באהבה רונית פרץ.