אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

51,484
צפיות

עוגת שוקולד הכי טעימה שיש

המתכון של
עוגת שוקולד הכי טעימה שיש

עוגת שוקולד הכי טעימה שיש😍 אמאאא כמה שוקולד יאמי❤סוניה סאני בן הרוש

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הכל בכוס חד פעמי לשתיה קרה.
  • לאפות בתבנית חד פעמי מלבנית בגודל בנוני או בתבנית עגולה בקוטר 24.
  • מצרכים
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס שוקולית
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • ***ועכשיו לפטנט שלי, איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים מעל באופן שווה בעזרת כף 3/4 כוס מים חמים שמעורבבים עם כפית נס קפה.
  • **מי שרוצה להכין עוגה קצת יותר גדולה כמו שהכנתי היום יש להגדיל את המצרכים כדלקמן
  • הכל בכוס חד פעמי לשתיה קרה.
  • בתבנית חד פעמי מלבני גדול.
  • 7 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • כוס שוקולית
  • 1 כוס שמן
  • כוס ורבע קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • ולשפוך על העוגה כוס מים חמים עם כפית נס קפה.
  • לגנאש שוקולד
  • 1 שמנת מתוקה
  • 100 גר0 שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים את הביצים שלמות עד לקצף אוורירי ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל..


  • 2

    בקערה מערבבים את כל המצרכים היבשים- קמח, א.אפיה ושוקולית ומוסיפים חצי מהכמות לביצים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה..


  • 3

    מוסיפים חצי מכמות השמן ושוב מה שנותר מהיבשים ומסיימים עם השמן..


  • 4

    מקציפים עוד כמה שניות לקהלת בלילה אחידה. .


  • 5

    הבלילה יוצאת ממש אוורירית..


  • 6

    מעבירים לתבנית משומנת(מלבנית חד פעמי בגודל בינוני) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים משהו כמו חצי שעה 40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..


  • 7

    איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה את המים החמים עם הנס קפה באופן שווה..


  • 8

    מכינים את הגנאש- ממיסים על אש נמוכה את השמנת עם השוקולד..


  • 9

    עושים בעוגה חורים עם שיפוד על מנת שהשוקולד יחלחל פנימה ופשוט שופכים את השוקולד על העוגה ויש המוןןן שוקולד😍.


  • 10

    שומרים בקירור..


  • 11

    לפני הההגשה מומלץ לחמם במיקרוגל לחצי דקה את החתיכה שרוצים להגיש-יוצא מושלם..


  • 12

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

מקציפים את הביצים שלמות עד לקצף אוורירי ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל..


2

בקערה מערבבים את כל המצרכים היבשים- קמח, א.אפיה ושוקולית ומוסיפים חצי מהכמות לביצים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה..


3

מוסיפים חצי מכמות השמן ושוב מה שנותר מהיבשים ומסיימים עם השמן..


4

מקציפים עוד כמה שניות לקהלת בלילה אחידה. .


5

הבלילה יוצאת ממש אוורירית..


6

מעבירים לתבנית משומנת(מלבנית חד פעמי בגודל בינוני) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים משהו כמו חצי שעה 40 דקות או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..


7

איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה את המים החמים עם הנס קפה באופן שווה..


8

מכינים את הגנאש- ממיסים על אש נמוכה את השמנת עם השוקולד..


9

עושים בעוגה חורים עם שיפוד על מנת שהשוקולד יחלחל פנימה ופשוט שופכים את השוקולד על העוגה ויש המוןןן שוקולד😍.


10

שומרים בקירור..


11

לפני הההגשה מומלץ לחמם במיקרוגל לחצי דקה את החתיכה שרוצים להגיש-יוצא מושלם..


12

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים