לערבב את הגבינות, למלא ולגלגל, אחרי הגלגול למתוח את הבצק המגולגל ולסגור לצורת חישוק, להבריש עם ביצה ושומשום, לאפות 180 מעלות עד שיזהיב.. להגיש עם עגבנייה מרוסקת, ביצה קשה, ירקות, ובתיאבון.. מילוי תפוח אדמה - לבשל 3 תפוח אדמה גדולים עם מים, להוסיף כפית כורכום, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית אבקת מרק עוף, כפית אבקת מרק בצל, למעוך את התפוח אדמה עם כוס מים (מהמים של התפוח אדמה) להוסיף 1 בצל מטוגן, לערבב למלא בצק ולגלגל...
1
לערבב את הגבינות, למלא ולגלגל, אחרי הגלגול למתוח את הבצק המגולגל ולסגור לצורת חישוק, להבריש עם ביצה ושומשום, לאפות 180 מעלות עד שיזהיב.. להגיש עם עגבנייה מרוסקת, ביצה קשה, ירקות, ובתיאבון.. מילוי תפוח אדמה - לבשל 3 תפוח אדמה גדולים עם מים, להוסיף כפית כורכום, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית אבקת מרק עוף, כפית אבקת מרק בצל, למעוך את התפוח אדמה עם כוס מים (מהמים של התפוח אדמה) להוסיף 1 בצל מטוגן, לערבב למלא בצק ולגלגל...