הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות שתמיד מצליחות ונחטפות ישר
בקערה שמים את השמן עם עם 2 סוגי הסוכר, המלח ותמצית וניל ומקציפים לבלילה בהירה, מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה. בקערה נפרדת מנפים קמח מוסיפים את הסודה לשתייה ומערבבים. מוסיפים את הקמח המעורבב עם הסודה לשתייה לבלילה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהם מתפזרים באופן אחיד. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעה..
מרפדים תבנית אפייה עם נייר אפיה. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ ומסדרים בתבנית במרווח של 5 ס"מ זה מזה. אופים בחום של 180 מעלות 10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות בצדדים. מצננים ושמים בכלי אטום..