הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון לכדורי שוקולד נמוחים ורכים וכל הטוב הזה גם בלי מרגרינה או חמאה :)
במעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לפירורים, לאחר מכן בסיר שוברים קוביות של שוקולד, מוסיפים 3 כפות של יין תירוש ומעט תמצית וניל ..
אחרי שהשוקולד נמס לגמרי מוסיפים אותה לתערובת של הביסקוויטים ומערבבים (אם התערובת יבשה אפשר להוסיף חצי רבע כוס מים- לא לפחד, זה לא גורע מהטעם ולא מהמרקם 😜).
יוצרים כדורים, מצפים בקוקוס (או בסוכריות צבעוניות) .
ובתאבון.