אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

369
צפיות

עוגיות שוקולד צ'יפס

המתכון של
עוגיות שוקולד צ'יפס

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לכמות של 20-22 עוגיות
  • 100 גר' חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר חום כהה
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 ביצה L
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אבקת אפייה
  • כוס ורבע קמח רגיל (לא תופח)
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 250 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר חום, סוכר ומלח. מערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.


  • 2

    מוסיפים סודה לשתייה, אבקת אפייה, קמח ואבקת קקאו. מערבלים עד שמתקבלת תערובת יפה.


  • 3

    קוצצים את השוקולד עם סכין ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.


  • 4

    יוצרים כדורים שטוחים ומניחים (על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה) במרווחים בין כדור לכדור, כי באפייה הם תופחים מעט .


  • 5

    אופים כ-15 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות תופחות. להשגיח שהעוגיות לא יאפו מדי הרבה זמן ויהיו קשות. מצננים את העוגיות בחום החדר ומאכסנים בקופסה סגורה.


1

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר חום, סוכר ומלח. מערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.


2

מוסיפים סודה לשתייה, אבקת אפייה, קמח ואבקת קקאו. מערבלים עד שמתקבלת תערובת יפה.


3

קוצצים את השוקולד עם סכין ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.


4

יוצרים כדורים שטוחים ומניחים (על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה) במרווחים בין כדור לכדור, כי באפייה הם תופחים מעט .


5

אופים כ-15 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות תופחות. להשגיח שהעוגיות לא יאפו מדי הרבה זמן ויהיו קשות. מצננים את העוגיות בחום החדר ומאכסנים בקופסה סגורה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים