בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר חום, סוכר ומלח. מערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
קוצצים את השוקולד עם סכין ומוסיפים לקערת המיקסר. מערבלים עד לפיזור אחיד של חתיכות השוקולד בבצק.
4
יוצרים כדורים שטוחים ומניחים (על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה) במרווחים בין כדור לכדור, כי באפייה הם תופחים מעט .
5
אופים כ-15 דקות בחום 175 מעלות עד שהעוגיות תופחות. להשגיח שהעוגיות לא יאפו מדי הרבה זמן ויהיו קשות. מצננים את העוגיות בחום החדר ומאכסנים בקופסה סגורה.
1
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר חום, סוכר ומלח. מערבלים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת במרקם קרמי. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.