אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 כוס גרעיני דלעת
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כוס פיסטוקים טחון
  • 1 כוס שקדים פרוסים דק
  • 1 כוסות גרעיני חמניה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כפות דבש
  • 2 חלבונים
  • כף תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את החלבונים עם הסוכר והוניל.


  • 2

    להוסיף לקערה את כל הפיצוחים לערבב היטב.


  • 3

    ולהכניס למקרר לשעה..


  • 4

    בתבנית עם נייר אפייה.


  • 5

    לכל עוגייה לשים כף מעיסת הפיצוחים עם רווח.


  • 6

    להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 160% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות...


  • 7

    או עד השחמה יפה..


  • 8

    להוציא מהתנור ולצנן.


  • 9

    להפריד בזהירות את העוגיות מנייר האפייה ולאחסן בקופסה אטומה..


1

לערבב את החלבונים עם הסוכר והוניל.


2

להוסיף לקערה את כל הפיצוחים לערבב היטב.


3

ולהכניס למקרר לשעה..


4

בתבנית עם נייר אפייה.


5

לכל עוגייה לשים כף מעיסת הפיצוחים עם רווח.


6

להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 160% מעלות צלזיוס למשך 30 דקות...


7

או עד השחמה יפה..


8

להוציא מהתנור ולצנן.


9

להפריד בזהירות את העוגיות מנייר האפייה ולאחסן בקופסה אטומה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים