ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ועם כף לערבב כדי להמיס את השוקולד
-
-
אופן ההכנה
-
1
לוקחים חלק מהבצק.
-
2
מרדדים לעלה דק.
-
3
מורחים מהשוקולד.
-
4
מגלגלים כרולדה.
-
5
ושמים בתבנית .
-
6
עם דף אפיה.
-
7
חורצים עם סכין ברולדה למעלה לא עד הסוף.
-
8
מכינים רולדה נוספת.
-
9
עם ממרח שוקלד עדשים .
-
10
לאחר שהרולדה אפויה.
-
11
חותכים עם סכין בחריצים שסומנו עד סוף הרולדה.
-
12
מלית ממרח הצ'וקטה.
-
13
מרדדים וקורצים עיגולים.
-
14
מורחים ממרח הצ'וקטה.
-
15
מקפלים את הבצק טיפה בצדדים ומגלגלים .
-
16
כרולדה מהצד .
-
17
התחתון לעליון.
-
18
ושמים בתבנית .
-
19
180 מעלות.
-
20
כ20 דקות.
-
21
עד השחמה קלה.
-
22
כשמצטננים.
-
23
בוזקים אבקת סוכר.
1
לוקחים חלק מהבצק.
2
מרדדים לעלה דק.
3
מורחים מהשוקולד.
4
מגלגלים כרולדה.
5
ושמים בתבנית .
6
עם דף אפיה.
7
חורצים עם סכין ברולדה למעלה לא עד הסוף.
8
מכינים רולדה נוספת.
9
עם ממרח שוקלד עדשים .
10
לאחר שהרולדה אפויה.
11
חותכים עם סכין בחריצים שסומנו עד סוף הרולדה.
12
מלית ממרח הצ'וקטה.
13
מרדדים וקורצים עיגולים.
14
מורחים ממרח הצ'וקטה.
15
מקפלים את הבצק טיפה בצדדים ומגלגלים .
16
כרולדה מהצד .
17
התחתון לעליון.
18
ושמים בתבנית .
19
180 מעלות.
20
כ20 דקות.
21
עד השחמה קלה.
22
כשמצטננים.
23
בוזקים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים