אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

345
צפיות

עוגיות סנדוויץ ריבה/שוקולד

המתכון של
עוגיות  סנדוויץ ריבה/שוקולד

יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים
  • 4 כוסות קמח
  • 1/2 כוס מים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס סוכר
  • כף תמצית וניל
  • כפית אבקת אפיה
  • 200 גרם מחמאה רכה
  • ללוש לבצק רך
אופן ההכנה
  • 1

    להכין .


  • 2

    ריבה ( דובדובנים) .


  • 3

    1 שוקולד מריר מומס.


  • 4

    עם כף שמן.


  • 5

    וקורצנים עם חור ובלי.


  • 6

    (לב ופרח).


  • 7

    2 דפי אפיה לרידוד הבצק .


  • 8

    לקחת מהבצק חתיכה.


  • 9

    שמים דף אפיה מעל שמים.


  • 10

    דף אפיה שני.


  • 11

    לרדד לעלה דק.


  • 12

    להוריד דף עליון.


  • 13

    לקרוץ עם הקורצן השלם.


  • 14

    ולסדר בתבנית.


  • 15

    עם כפית שמים.


  • 16

    מהריבה/השוקולד.


  • 17

    מרדדים שוב בצק.


  • 18

    וקורצים עם החלק.


  • 19

    עם החור.


  • 20

    שמים מעל העוגיות בתבנית של.


  • 21

    הריבה/שוקולד.


  • 22

    180 מעלות.


  • 23

    20 דקות.


  • 24

    עד הזהבה.


  • 25

    כשמצטנן לבזוק.


  • 26

    אבקת סוכר.


  • 27

    נ.ב.


  • 28

    שמים מילוי מה שרוצים.


1

להכין .


2

ריבה ( דובדובנים) .


3

1 שוקולד מריר מומס.


4

עם כף שמן.


5

וקורצנים עם חור ובלי.


6

(לב ופרח).


7

2 דפי אפיה לרידוד הבצק .


8

לקחת מהבצק חתיכה.


9

שמים דף אפיה מעל שמים.


10

דף אפיה שני.


11

לרדד לעלה דק.


12

להוריד דף עליון.


13

לקרוץ עם הקורצן השלם.


14

ולסדר בתבנית.


15

עם כפית שמים.


16

מהריבה/השוקולד.


17

מרדדים שוב בצק.


18

וקורצים עם החלק.


19

עם החור.


20

שמים מעל העוגיות בתבנית של.


21

הריבה/שוקולד.


22

180 מעלות.


23

20 דקות.


24

עד הזהבה.


25

כשמצטנן לבזוק.


26

אבקת סוכר.


27

נ.ב.


28

שמים מילוי מה שרוצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים