ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
המילוי.
-
1
בצלוחית לערבב.
-
2
כפית שטוחה קינמון.
-
3
2 כפיות סוכר חום.
-
4
כפית סילאן.
-
5
2 כפות שקדים טחונים.
-
6
2 כפות אגוזי מלך טחונים.
-
7
2 כפות פקאן טחון.
-
8
2 כפות אגוזי לוז טחון.
-
9
לרדד את הבצק ולשים מתערובת הפיצוחים.
-
10
לגלגל לרולדה ולחרוץ.
-
11
חריצים ברולדה.
-
12
לא עד הסוף.
-
13
אני הכנתי.
-
14
2 רולדות במילוי פיצוחים.
-
15
1 רולדה במילוי ממרח שוקלד השחר ומתערובת הפיצוחים.
-
16
1 רולדה במילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז טחונים.
-
17
180 מעלות.
-
18
20/30 דקות.
-
19
לבזוק אבקת סוכר.
-
20
.
0
המילוי.
1
בצלוחית לערבב.
2
כפית שטוחה קינמון.
3
2 כפיות סוכר חום.
4
כפית סילאן.
5
2 כפות שקדים טחונים.
6
2 כפות אגוזי מלך טחונים.
7
2 כפות פקאן טחון.
8
2 כפות אגוזי לוז טחון.
9
לרדד את הבצק ולשים מתערובת הפיצוחים.
10
לגלגל לרולדה ולחרוץ.
11
חריצים ברולדה.
12
לא עד הסוף.
13
אני הכנתי.
14
2 רולדות במילוי פיצוחים.
15
1 רולדה במילוי ממרח שוקלד השחר ומתערובת הפיצוחים.
16
1 רולדה במילוי ממרח קקאו ואגוזי לוז טחונים.
17
180 מעלות.
18
20/30 דקות.
19
לבזוק אבקת סוכר.
20
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים