ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש הכל לבצק.
-
2
אחיד ורך.
-
3
לררד בין 2 דפי אפיה.
-
4
לחתוך בקצוות.
-
5
למרוח מהמלית.
-
6
לגלגל לרולדה.
-
7
ולשים בתבנית מרופדת.
-
8
לחרוץ בסכין או בגלגלת.
-
9
במירווחים שרוצים.
-
10
180 מעלות.
-
11
כחצי שעה.
-
12
לחתוך בסימונים.
-
13
שחתכנו עד הסוף.
-
14
לבזוק אבקת סוכר.
-
15
כשהמגולגלות מצטננות.
1
ללוש הכל לבצק.
2
אחיד ורך.
3
לררד בין 2 דפי אפיה.
4
לחתוך בקצוות.
5
למרוח מהמלית.
6
לגלגל לרולדה.
7
ולשים בתבנית מרופדת.
8
לחרוץ בסכין או בגלגלת.
9
במירווחים שרוצים.
10
180 מעלות.
11
כחצי שעה.
12
לחתוך בסימונים.
13
שחתכנו עד הסוף.
14
לבזוק אבקת סוכר.
15
כשהמגולגלות מצטננות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים