הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את פיצוצי האורז עם הסומסום..
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה ומפוררים עליה את החלבה, מוסיפים את הדבש, מערבבים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות עד שמתקבל נוזל עם מרקם סמיך ואחיד( להיזהר לא לשרוף)..
מעבירים את הנוזל לקערת הפיצוצים אורז והסומסום ומערבבים עד שהחומרים מתאחדים..
מורחים תבנית תנור גדולה במרגרינה, שופכים את התערובת משטחים ומהקדים עד כמה שניתן( ניתן להיעזר בתחתית של פינג'ן ממתכת כדי לקבל מרקם חלק)..
חותכים לריבועים קטנים או מעויינים..
ניתן לאחסן בקופסא לזמן ארוך, כמו כן ניתן להקפיא בפריזר..
בתיאבון. .