הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלמכורי הקורס קבלו עוגיות קלות קלות להכנה לחג הפסח ולא רק, כאלה שנימוחות בפה ומשאירות טעם של עוד
אופן ההכנה:.
מחממים תנור ל-170 / 180 מעלות..
במיקסר מערבבים את הביצים על מהירות גבוהה..
מוסיפים לאט את הסוכר, הקוקוס סוכר ווניל תמצית ווניל וקמח שקדים..
מעבירה לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפת על נייר אפייה .
באיזה גודל שאוהבים אני אוהבת גדולים ושטוחים.
אפשר לזלף לתוך מנג'טים בכל מיני גדלים.
אופים בתנור למשך 15 עד 20 דקות תלוי בתנור ובגודל העוגייה, עד שהעוגייה תזהיב. .
מגישים עם קפה שחור לטבילה ברור הכי טעים שיש.