אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

7,230
צפיות

עוגיות טחינה נמסות בפה

המתכון של
עוגיות טחינה נמסות בפה

כשבא לי לפנק אני מכינה את העוגיות האלה לגיל, הטעם של עוגיות טחינה שיצאה זה עתה מהתנור טעים בטירוף אני מוסיפה אגוזי מלך או שקדים למעלה...טעם גן עדן כבר אמרתי!!

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס טחינה
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 וחצי כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית אבקת ווניל
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה:.


  • 2

    1. לחמם תנור לחום של 170 מעלות..


  • 3

    2.לערבב בקערה את הטחינה, הסוכר, החמאה ותמצית הווניל.


  • 4

    מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב..


  • 5

    3. על גבי שתי תבניות פורסים נייר אפייה .


  • 6

    4.יוצרים כדורים קטנים ומניחים על גבי הנייר אפייה במרווחים .


  • 7

    5. נועצים בזהירות (העוגיה מתפוררת אז בעדינות) שברי אגוז מלך או שקד קלוף אפשר מה שאוהבים.


  • 8

    5.אופים למשך 10 עד 12 דקות העוגות מזהיבות, שימו לב שהעוגיות מוכנות אחרי שהן מתקררות, הן מתקשות יותר ורק .


  • 9

    אז להגיש..


  • 10

    מוזמנות לעוד מתכונים שלי .


  • 11

    ❤נטע בשביל השוקולד❤.


1

אופן הכנה:.


2

1. לחמם תנור לחום של 170 מעלות..


3

2.לערבב בקערה את הטחינה, הסוכר, החמאה ותמצית הווניל.


4

מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב..


5

3. על גבי שתי תבניות פורסים נייר אפייה .


6

4.יוצרים כדורים קטנים ומניחים על גבי הנייר אפייה במרווחים .


7

5. נועצים בזהירות (העוגיה מתפוררת אז בעדינות) שברי אגוז מלך או שקד קלוף אפשר מה שאוהבים.


8

5.אופים למשך 10 עד 12 דקות העוגות מזהיבות, שימו לב שהעוגיות מוכנות אחרי שהן מתקררות, הן מתקשות יותר ורק .


9

אז להגיש..


10

מוזמנות לעוד מתכונים שלי .


11

❤נטע בשביל השוקולד❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים