ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כפית תמצית שקדים/ וניל
אופן ההכנה
-
1
ללוש את מצרכי הבצק לבצק רך .
-
2
ליצור סהרונים, לאפות 175 מעלות להזהבה קלה.
-
3
לקרר ולפזר אבקת סוכר, לאחסן בקופסה סגורה היטב. טעיםםםם.
1
ללוש את מצרכי הבצק לבצק רך .
2
ליצור סהרונים, לאפות 175 מעלות להזהבה קלה.
3
לקרר ולפזר אבקת סוכר, לאחסן בקופסה סגורה היטב. טעיםםםם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים