ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/3 כוס דלעת מבושלת (אפשר גם דלורית)
-
-
קצת קמח חיטה מלאה לעיבוד הבצק
אופן ההכנה
-
1
במעבד מזון, לעבד את השיבולת למרקם של קמח..
-
2
להוסיף את הדלעת וחמאת בוטנים, ולעבד לעיסה דביקה..
-
3
על משטח מקומח ( עם קמח חיטה מלאה) לעבד את העיסה הדביקה לבצק רך שניתן לרדד..
-
4
לרדד וליצור צורות..
-
5
לאפות בחום של 150 צ. לחצי שעה, הביסקווטים צריכים להיות קריספי..
1
במעבד מזון, לעבד את השיבולת למרקם של קמח..
2
להוסיף את הדלעת וחמאת בוטנים, ולעבד לעיסה דביקה..
3
על משטח מקומח ( עם קמח חיטה מלאה) לעבד את העיסה הדביקה לבצק רך שניתן לרדד..
4
לרדד וליצור צורות..
5
לאפות בחום של 150 צ. לחצי שעה, הביסקווטים צריכים להיות קריספי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים