הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון קל קל קל לעוגיות שתמיד באות טוב ליד הקפה.
מערבבים בקערה את הסוכר, שמן, ביצים והתמצית וניל.
מוסיפים את הקמח בהדרגה ולשים עד לקבל בצק.
מוסיפים מלח וסודה לשתיה ושוקולד צ’יפס. לשים היטב.
מחלקים את הבצק ל-2.
ומכינים 2 כיכרות ארוכות .
שמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה .
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך בערך 20 דקות .
מחכים לפחות 15 דקות כאשר מוציאים מהתנור .
חותכים רק כאשר הכיכרות התקררו.
אפשר להכניס בחזרה לתנור לכמה דקות נוספות לאחר שפרסנו את הכיכרות (מי שאוהבת עוגיות קשות קצת יותר).