הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
2) מוסיפים את תמצית וניל מלח והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
4)מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מרדדים חלק אחד בלי חור וקורצים לבבות על נייר אפייה ל2 ס"מ ואת החלק השני קורצים לב עם חור.
.
5) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 10 עד12 דק .
6) מקררים את העוגיות מכניסים ריבה בשקית זילוף ומזלפיף על כל עוגיה .
מפזרים אבקת סוכר לחלק עם חור .
ומניחים על החלק השני .
ומגישים .
בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.