אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,000
צפיות

אותה גברת בשינוי אדרת...גבינה פירורים

המתכון של
אותה גברת בשינוי אדרת...גבינה פירורים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 גרם ביסקוויטים טחונים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 מיכלים שמנת צתוקה
  • חצי כוס סוכר
  • חבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • גביע אחד שמנת חמוצה
  • גביע אחד נפוליאון
אופן ההכנה
  • 1

    לתחתית: לערבב את ביסקויטים עם החמאה המומסת ולהדק לתבנית..להקפיא כרבע שעה. לקרם: להקציף את השמנת עם הסוכר...אינסטנט וניל בתנועות קיפול להוסיף את השמנת החמוצה והגבינה. לצקת מעל התחתית...לעטר מעל בפירורי ביסקויטים ולהקפיא להתייצבות העוגה. טיפ: אני מניחה את העוגה מעל כד או צנצנת צרה וארוכה ומחלצת את העוגה. בהצלחה!!.


1

לתחתית: לערבב את ביסקויטים עם החמאה המומסת ולהדק לתבנית..להקפיא כרבע שעה. לקרם: להקציף את השמנת עם הסוכר...אינסטנט וניל בתנועות קיפול להוסיף את השמנת החמוצה והגבינה. לצקת מעל התחתית...לעטר מעל בפירורי ביסקויטים ולהקפיא להתייצבות העוגה. טיפ: אני מניחה את העוגה מעל כד או צנצנת צרה וארוכה ומחלצת את העוגה. בהצלחה!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים