ספר מתכוני עוגות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
אחד וחצי שרוולים של ביסקויטים פתי בר
-
-
2 קופסאות שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
-
1
מפוררים את הביסקויטים לפרורים גסים.
-
2
ממיסים בסיר על האש את השוקולד והשמנת להקצפה.
-
3
שופכים 2/3 מהשוקולד המומס לתוך תערובת הביסקויטים, מערבבים טוב טוב.
-
4
מרפדים בנייר אפיה, כלי אינגליש קייק גדול (את כל הדפנות) כך יהיה קל לשלוף את העוגה.
-
5
שופכים לתוכו את תערובת הביסקויטים עם השוקולד.
-
6
את יתרת השוקולד שנשארה בסיר שופכים על העוגה.
-
7
שמים את העוגה במקרר וביום המחרת מקשטים.
1
מפוררים את הביסקויטים לפרורים גסים.
2
ממיסים בסיר על האש את השוקולד והשמנת להקצפה.
3
שופכים 2/3 מהשוקולד המומס לתוך תערובת הביסקויטים, מערבבים טוב טוב.
4
מרפדים בנייר אפיה, כלי אינגליש קייק גדול (את כל הדפנות) כך יהיה קל לשלוף את העוגה.
5
שופכים לתוכו את תערובת הביסקויטים עם השוקולד.
6
את יתרת השוקולד שנשארה בסיר שופכים על העוגה.
7
שמים את העוגה במקרר וביום המחרת מקשטים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים