אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

526
צפיות

עוגת קוואקר אגוזים ושוקולד

המתכון של
עוגת קוואקר אגוזים ושוקולד

עוגה מעולה עם שינויים שהכנסתי, קרדיט לאתר dar halthway

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים יבשים
  • כוס ורבע שיבולת שועל דקה
  • 1/2 כוס קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס אגוזי מלך שבורים גס
  • 1/2 כוס שקדים
  • 1 כף שוקולית *או* כף קקאו
  • 2 וחצי כפות סוכר חום
  • 1 כפית נס קפה עלית
  • מצרכים רטובים
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס דבש/מייפל/סילאן
  • 1/2 כוס חלב או תחליף חלב
  • 1/4 כוס שמן
  • קורט מלח
  • 4 שורות שוקולד חלב/מריר חתוכות גס בסכין
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה אחת מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים.


  • 2

    בקערה נוספת מוסיפים את המצרכים הרטובים וטורפים היטב.


  • 3

    מאחדים את המצרכים היבשים עם הרטובים ומערבבים היטב.


  • 4

    קוצצים שוקולד גס בסכין חדה ומוסיפים לבלילה או מקשטים מלמעלה ומטמיעים.


  • 5

    מעבירים את התערובת לתבנית אינגלישקייק .


  • 6

    אופים בחום של 180 מעלות כ - 35 דקות בחום עליון תחתון (לא טורבו).


1

בקערה אחת מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים.


2

בקערה נוספת מוסיפים את המצרכים הרטובים וטורפים היטב.


3

מאחדים את המצרכים היבשים עם הרטובים ומערבבים היטב.


4

קוצצים שוקולד גס בסכין חדה ומוסיפים לבלילה או מקשטים מלמעלה ומטמיעים.


5

מעבירים את התערובת לתבנית אינגלישקייק .


6

אופים בחום של 180 מעלות כ - 35 דקות בחום עליון תחתון (לא טורבו).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים