אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגות

1,699
צפיות

עוגת טורט

המתכון של
עוגת טורט

עוגת טורט מנצחת, קלה ואורירית. מצוינת גם כבסיס לעוגות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • כוס ורבע סוכר
  • שקית וחצי סוכר וניל
  • חצי כוס שמן
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 ורבע כוסות קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-180 מעלות.


  • 2

    מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.


  • 3

    מקציפים את החלבונים לרצף בהיר ותפוח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים במשך 7 דקות.


  • 4

    בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים את רבע כוס הסוכר והסוכר וניל ומקציפים.


  • 5

    מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקציפים.


  • 6

    מאחדים את 2 התערובת ומוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול (בשלב הזה אני כבר לא משתמשת במיקסר אלא מערבבת עם מרית).


  • 7

    מוסיפים את האבקת אפייה בתנועות קיפול עד להטמעה מלאה.


  • 8

    משמנים תבנית אפיה בינונית או 4 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את התערובת לתבניות.


  • 9

    מי שרוצה להוסיף אגוזים/ שוקוציפס/ שקדים וכו' זה הזמן להוסיף זאת.


  • 10

    מכניסים לתנור ואופים בערך 20-30 דקות.


1

מחממים תנור ל-180 מעלות.


2

מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.


3

מקציפים את החלבונים לרצף בהיר ותפוח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים במשך 7 דקות.


4

בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים ומוסיפים את רבע כוס הסוכר והסוכר וניל ומקציפים.


5

מוסיפים שמן ומיץ תפוזים ומקציפים.


6

מאחדים את 2 התערובת ומוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול (בשלב הזה אני כבר לא משתמשת במיקסר אלא מערבבת עם מרית).


7

מוסיפים את האבקת אפייה בתנועות קיפול עד להטמעה מלאה.


8

משמנים תבנית אפיה בינונית או 4 תבניות אינגליש קייק, מעבירים את התערובת לתבניות.


9

מי שרוצה להוסיף אגוזים/ שוקוציפס/ שקדים וכו' זה הזמן להוסיף זאת.


10

מכניסים לתנור ואופים בערך 20-30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים