מערבבים את המילוי ביחד (לא לוותר על הביצה כי היא גורמת ליציבות והמילוי לא נשפך מהבורקס) .
1
טובלים דף אורז לכמה שניות בתוך מיים פושרים .
2
מניחים על מגבת יבשה (אתן תרגישו שהדף אורז ניהיה דק ועדין זה צריך להיות ככה) .
3
מניחים כף של המילוי וסוגרים את הדף בצורה של מעטפה כלומר ששמים את המילוי בחלק העליון של הנייר אורז מקפלים את החלק של הנייר אורז על המילוי ואז מקפלים צד ימין פנימה ואז צד שמאל פנימה ומקפלים בצורת ריבוע או מגולגל מה שנח לכן .
4
שמים נייר אפייה עם מעט שמן בתבנית.
5
מניחים את הבורקסים בתבנית .
6
מורחים את הצהוב של הביצה ומפזרים שומשום או קצח .
7
מחממים תנור ל180-200 מעלות ואופים כחצי שעה או עד שהבורקס מזהיב יפה.
0
מערבבים את המילוי ביחד (לא לוותר על הביצה כי היא גורמת ליציבות והמילוי לא נשפך מהבורקס) .
1
טובלים דף אורז לכמה שניות בתוך מיים פושרים .
2
מניחים על מגבת יבשה (אתן תרגישו שהדף אורז ניהיה דק ועדין זה צריך להיות ככה) .
3
מניחים כף של המילוי וסוגרים את הדף בצורה של מעטפה כלומר ששמים את המילוי בחלק העליון של הנייר אורז מקפלים את החלק של הנייר אורז על המילוי ואז מקפלים צד ימין פנימה ואז צד שמאל פנימה ומקפלים בצורת ריבוע או מגולגל מה שנח לכן .
4
שמים נייר אפייה עם מעט שמן בתבנית.
5
מניחים את הבורקסים בתבנית .
6
מורחים את הצהוב של הביצה ומפזרים שומשום או קצח .
7
מחממים תנור ל180-200 מעלות ואופים כחצי שעה או עד שהבורקס מזהיב יפה.