ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
200 גרם אטריות ביצים עבות
-
-
ירקות להקפצה
-
בצל,גזר,כרוב,שעועית ירוקה,פטריות,שום,אפונה,גמבה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר את האטריות ביצים ולסנן.
-
2
במחבת ווק לטגן חזה עוף שחתוך לריבועים קטנים-2 דקות מכל צד.
-
3
להעביר לקערה.
-
4
לטגן בצל,גזר חתוך למקלות דקים ואת שאר הירקות שרוצים.
-
5
לטגן כ 8 דקות.
-
6
להוסיף את האטריות ביצים והחזה עוף.
-
7
לטבל ב 3 כפות רוטב סויה.
-
8
5 כפות צ'ילי מתוק.
-
9
2 כפות דבש.
-
10
קצת פלפל שחור ומלח.
-
11
לערבב הייטב הייטב.
-
12
לכסות עם נייר כסף.
-
13
ולבשל על אש נמוכה כ 15 דקות.
-
14
לערבב מידי פעם.
1
לבשל בסיר את האטריות ביצים ולסנן.
2
במחבת ווק לטגן חזה עוף שחתוך לריבועים קטנים-2 דקות מכל צד.
3
להעביר לקערה.
4
לטגן בצל,גזר חתוך למקלות דקים ואת שאר הירקות שרוצים.
5
לטגן כ 8 דקות.
6
להוסיף את האטריות ביצים והחזה עוף.
7
לטבל ב 3 כפות רוטב סויה.
8
5 כפות צ'ילי מתוק.
9
2 כפות דבש.
10
קצת פלפל שחור ומלח.
11
לערבב הייטב הייטב.
12
לכסות עם נייר כסף.
13
ולבשל על אש נמוכה כ 15 דקות.
14
לערבב מידי פעם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים