כוס פירורי מצה (בפסח) או לחילופין פירורי לחם , צרור עלי פטרוזיליה
3 ביצים L.
תבלינים; כף שטוחה אבקת מרק עוף, כפית מלח,רבע כפית פלפל גרוס, כף תבלין גריל עוף, כפית כמון
אופן ההכנה
1
לחתוך לפרוסות את הכרישה עד מעט מהגבעול הירקרק לא להגיע לירוק הכהה, את תפוחי אדמה לקלף ולחתוף לקוביות, לבשל את הכרישה ואת התפוחי אדמה עם מים עד לגובה עד שהם מתרככים, להשאיר במסננת עד שהם מתקררים ולהניח בחיטול בד ולסחוט היטב מנוזלים..
2
להעביר למעבד מזון את העוף את הכרישה,תפוחי האדמה וכל שאר החומרי גלם ולטחון לעיסה אחידה.
3
לטגן חתיכה קטנה לטעום ולשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם את שאר העיסה .
1
לחתוך לפרוסות את הכרישה עד מעט מהגבעול הירקרק לא להגיע לירוק הכהה, את תפוחי אדמה לקלף ולחתוף לקוביות, לבשל את הכרישה ואת התפוחי אדמה עם מים עד לגובה עד שהם מתרככים, להשאיר במסננת עד שהם מתקררים ולהניח בחיטול בד ולסחוט היטב מנוזלים..
2
להעביר למעבד מזון את העוף את הכרישה,תפוחי האדמה וכל שאר החומרי גלם ולטחון לעיסה אחידה.
3
לטגן חתיכה קטנה לטעום ולשפר טעמים לפי הטעם הרצוי לכם את שאר העיסה .