מניחים בקערה גדולה את הכרוב והבצל הקצוצים דק, מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים בעדינות עד שהתערובת מתמזגת. ניתן להוסיף גם מעט שמיר למי שאוהב ניחוח ירוק מודגש .
2
מוסיפים את יתר המרכיבים – השמן, הקמח, הביצים והתבלינים – ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה במרקם נעים .
3
מרפדים תבנית בינונית 20X 30 בנייר אפייה, יוצקים את הבלילה ומיישרים בעזרת כף לשכבה שווה .
4
אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך כ־45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה, מתייצבת ומפיצה ריח מגרה בכל הבית .
5
מצננים מעט לפני שחותכים לפרוסות יפות ויציבות. מגישים חמה או בטמפרטורת החדר .
6
תוצאה פריכה מבחוץ, רכה מבפנים ופשוט מושלמת.
1
מניחים בקערה גדולה את הכרוב והבצל הקצוצים דק, מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומערבבים בעדינות עד שהתערובת מתמזגת. ניתן להוסיף גם מעט שמיר למי שאוהב ניחוח ירוק מודגש .
2
מוסיפים את יתר המרכיבים – השמן, הקמח, הביצים והתבלינים – ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה במרקם נעים .
3
מרפדים תבנית בינונית 20X 30 בנייר אפייה, יוצקים את הבלילה ומיישרים בעזרת כף לשכבה שווה .
4
אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות במשך כ־45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה, מתייצבת ומפיצה ריח מגרה בכל הבית .
5
מצננים מעט לפני שחותכים לפרוסות יפות ויציבות. מגישים חמה או בטמפרטורת החדר .