חצי כוס שמן אחריי שמתקרר להעביר לכוס כולל השמן שטוגנו
1/4 כוס מים
3 ביצים L
1.5 כוס קמח
2 שקיות אפייה
כף אבקת מרק עוף
כפית כמון
כף אבקת מרק פיטריות רצוי מאוד!
מעט פלפל לבן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1
נטגן 3 בצלים קצוצים .
2
עם חצי כוס שמן נוסיף את הפיטריות והתבלינים לעוד טיגון של רבע שעה לפחות נוסיף את התבלינים ונכבה את הגז שהכל מתקרר נעביר לקערה של הקמח שערבבנו עם הביצים המים והאבקת אפייה נקפל הכל במרית לאיחוד יחד עם הפטרוזיליה .
3
נעביר לתבניות מאפינס משומנות ונאפה עד להשחמה יפה ושיוצא קיסם יבש .
4
אפיה על חום 160 מעלות טורבו .
5
בהצלחה .
1
נטגן 3 בצלים קצוצים .
2
עם חצי כוס שמן נוסיף את הפיטריות והתבלינים לעוד טיגון של רבע שעה לפחות נוסיף את התבלינים ונכבה את הגז שהכל מתקרר נעביר לקערה של הקמח שערבבנו עם הביצים המים והאבקת אפייה נקפל הכל במרית לאיחוד יחד עם הפטרוזיליה .
3
נעביר לתבניות מאפינס משומנות ונאפה עד להשחמה יפה ושיוצא קיסם יבש .