- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
אריזת פסטה מסולסלת או רחבה 500 גר'
-
-
-
תבלינים- כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור טחון, כף אבקת מרק בצל או מרק עוף
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי ההוראות על האריזה, לסנן מהמים ולהניח בקערה..
-
2
לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
-
3
לחמם 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הבצלים הקצוצים עד הזהבה.
-
4
להוסיף לקערה את הבצלים המטוגנים יחד עם השמן.
-
5
לערבב ולהוסיף את הביצים והתבלינים.
-
6
לערבב היטב.
-
7
לשמן 3 תבניות אינגליש קייק עם ספריי שמן ולמזוג לתוכן את תערובת הפשטידה.
-
8
לאפות כ- 30 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
-
9
להוציא מהתנור ולתת להתייצב מעט לפני שחותכים וטורפים.
1
לבשל את הפסטה במים רותחים עם כף מלח לפי ההוראות על האריזה, לסנן מהמים ולהניח בקערה..
2
לחמם תנור 180 מעלות רגיל.
3
לחמם 3 כפות שמן במחבת ולטגן את הבצלים הקצוצים עד הזהבה.
4
להוסיף לקערה את הבצלים המטוגנים יחד עם השמן.
5
לערבב ולהוסיף את הביצים והתבלינים.
6
לערבב היטב.
7
לשמן 3 תבניות אינגליש קייק עם ספריי שמן ולמזוג לתוכן את תערובת הפשטידה.
8
לאפות כ- 30 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
9
להוציא מהתנור ולתת להתייצב מעט לפני שחותכים וטורפים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים