אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

242
צפיות

מאפינס תפו'א וסלרי

המתכון של
 מאפינס תפו'א וסלרי

טעים ובריא

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה מגרדים
  • 6 תפוח אדמה
  • 2 שורשים של סלרי
  • 1 גזר
  • מקצצים
  • כ10-15 עלי סלרי
  • ומוסיפים לקערה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה נוספת שמים.


  • 2

    3 ביצים.


  • 3

    כף חרדל.


  • 4

    חצי כף מלח.


  • 5

    חצי כף פלפל לבן.


  • 6

    כף שום כתוש.


  • 7

    רבע כף כמון.


  • 8

    חצי כף פפריקה מעושנת.


  • 9

    רבע כוס שמן.


  • 10

    מערבבים היטב.


  • 11

    מוסיפים לקערת הירקות המגורדים ומערבבים.


  • 12

    מכינים תבניות מאפינס.


  • 13

    משמנים אותם.


  • 14

    שמים מתערובת .


  • 15

    הירקות המגורדים.


  • 16

    בתבנית המאפינס.


  • 17

    מפזרים שומשום .


  • 18

    ומתיזים שמן מעל.


  • 19

    200 מעלות.


  • 20

    כ30/40 דקות.


1

בקערה נוספת שמים.


2

3 ביצים.


3

כף חרדל.


4

חצי כף מלח.


5

חצי כף פלפל לבן.


6

כף שום כתוש.


7

רבע כף כמון.


8

חצי כף פפריקה מעושנת.


9

רבע כוס שמן.


10

מערבבים היטב.


11

מוסיפים לקערת הירקות המגורדים ומערבבים.


12

מכינים תבניות מאפינס.


13

משמנים אותם.


14

שמים מתערובת .


15

הירקות המגורדים.


16

בתבנית המאפינס.


17

מפזרים שומשום .


18

ומתיזים שמן מעל.


19

200 מעלות.


20

כ30/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים