- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
1 טבלית עישבי תיבול(קנור)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
עם מכשיר מועך הפירה.
-
2
מועכים את העגבניות.
-
3
מוסיפים קורט סוכר.
-
4
מערבבים ל2-3 דקות.
-
5
שוברים את הביצים.
-
6
אחת אחת לתוך.
-
7
העגבניות במחבת.
-
8
מכסים ומבשלים.
-
9
עד שהשקשוקה מוכנה.
-
10
בתאבון....
1
עם מכשיר מועך הפירה.
2
מועכים את העגבניות.
3
מוסיפים קורט סוכר.
4
מערבבים ל2-3 דקות.
5
שוברים את הביצים.
6
אחת אחת לתוך.
7
העגבניות במחבת.
8
מכסים ומבשלים.
9
עד שהשקשוקה מוכנה.
10
בתאבון....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים