אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

271
צפיות

שקשוקה בניחוח עישבי תיבול

המתכון של
שקשוקה בניחוח עישבי תיבול

יאמי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • ההכנה
  • 4 עגבניות קלופות וקצוצות
  • מחממים מחבת עם
  • כף שמן
  • מוסיפים את העגבניות
  • וכ5 דקות מאדים אותם
  • מתבלים ב
  • 1 טבלית עישבי תיבול(קנור)
  • רבע כף מלח
  • קורט פלפל שחור
  • רבע כוס מים
  • מערבבים 3-4 דקות
אופן ההכנה
  • 1

    עם מכשיר מועך הפירה.


  • 2

    מועכים את העגבניות.


  • 3

    מוסיפים קורט סוכר.


  • 4

    מערבבים ל2-3 דקות.


  • 5

    שוברים את הביצים.


  • 6

    אחת אחת לתוך.


  • 7

    העגבניות במחבת.


  • 8

    מכסים ומבשלים.


  • 9

    עד שהשקשוקה מוכנה.


  • 10

    בתאבון....


1

עם מכשיר מועך הפירה.


2

מועכים את העגבניות.


3

מוסיפים קורט סוכר.


4

מערבבים ל2-3 דקות.


5

שוברים את הביצים.


6

אחת אחת לתוך.


7

העגבניות במחבת.


8

מכסים ומבשלים.


9

עד שהשקשוקה מוכנה.


10

בתאבון....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים