אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,401
צפיות

פשטידת קישואים

המתכון של
פשטידת קישואים

הכנתי קישואים ממולאים. כשרוקנתי את 18 הקישואים הקטנים, במקום לזרוק את התוכן, הכנתי פשטידה טעימה מאוד

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מילוי מ-18 קישואים קטנים מאוד
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופילפל
  • גבינה צהובה מגורדת לפיזור על הפשטידה (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל המרכיבים.


  • 2

    להכניס את התערובת לתבנית 20X30.


  • 3

    לאפות ב- 180 מעלות כ- 50 רגעים.


1

לערבב את כל המרכיבים.


2

להכניס את התערובת לתבנית 20X30.


3

לאפות ב- 180 מעלות כ- 50 רגעים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים