אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

12,533
צפיות

55

55

אין על קציצות ערוק בלחמניה חמה עם סלט מבושל איך מרגישים את השישי באוויר.

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בנות קיצור תהליכים כל הרכיבים מופיעים לכן באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד 6 תפוחי אדמה בינוניים, בצל 1 קטן רצוי סגול, לקצוץ: חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, 2 גבעולים של בצל, ירוק להעביר הכל לקערה... כעת נוסיף 4 בצים L, קורט בהרט, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית פפריקה, כפית כמון ופה תחליטו להוסיף 1 מהשניים לגרסה הבשרית 200 גר' חזה עוף טחון או 2 כפות קמח תופח לשיקולכם! הפעם עשינו עם חזה עוף יצא מוצלח ביותר,נערבב הכל לעיסה... נטגן לביבה 1 במחבת נניח על נייר סופג ונטעם, זהירות רותח! כאן זה הזמן לשפר טעמים לפי הטעם שלכם בתערובת ולהמשיך לטגן..


1

לגרד 6 תפוחי אדמה בינוניים, בצל 1 קטן רצוי סגול, לקצוץ: חצי צרור פטרוזיליה, חצי צרור כוסברה, 2 גבעולים של בצל, ירוק להעביר הכל לקערה... כעת נוסיף 4 בצים L, קורט בהרט, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית פפריקה, כפית כמון ופה תחליטו להוסיף 1 מהשניים לגרסה הבשרית 200 גר' חזה עוף טחון או 2 כפות קמח תופח לשיקולכם! הפעם עשינו עם חזה עוף יצא מוצלח ביותר,נערבב הכל לעיסה... נטגן לביבה 1 במחבת נניח על נייר סופג ונטעם, זהירות רותח! כאן זה הזמן לשפר טעמים לפי הטעם שלכם בתערובת ולהמשיך לטגן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים