הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
בקערה בינונית מערבבים את כל המצרכים למעט השמן, עד שמתקבלת תערובת אחידה. .
* מקמחים משטח עבודה. מגלגלים לרולדה. יוצאים לדיסקיות ושוב מקבלים ומשטחים מעט את הדיסקית..
* מחממים שמן במחבת/ ו- חמאה אפשר גם לרסס בספריי שמן. מטגנים את הלביבות על אש בינונית נמוכה. הופכים את הלביבות אחרי 3-4 דקות או כשהצד התחתון מזהיב והלביבה מתייצבת מעט..
* מעבירים את הלביבות לצלחת הגשה ומפזרים מעט אבקת סוכר מעל ממש לפני שמגישים. לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה, ותוספות מה שבא לכם.
טיפ קטן .
חשוב לשים לב שכאשר יוצרים את הלביבות עובדים עם ידיים מקומחות מאוד. התערובת מאוד דביקה והידיים המקומחות יעזרו ליצור לביבות יפות עגולות..