הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפשוט, קל, בלי יותר מדי רכיבים – אבל כל ביס הוא בול קלילה ומרשימה בכלום זמן.
לחתוך את הבצק עלים לרצועות וללפף מעל קונוס מתכת. (אם אין קונוס מתכת אפשר לעשות צורה של הקונוס מנייר כסף וללפף את הבצק עלים).
להכניס לתנור עד להזהבה.
לקצפת: להכניס שמנת מתוקה להקציף ולאחר מכן להוסיף פודינג וניל ואת החלב .
להכניס את הקצפת לשק זילוף ולזלף לתוך הקונוס..
לפזר אבקת סוכר ודודבנים.
בתאבון..