אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

459
צפיות

אגסים ותפוחים אפויים בתנור

המתכון של
אגסים ותפוחים אפויים בתנור

מתכון נהדר לכל אלה שרוצים לשמור על משקל

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 תפוחי עץ
  • 3 אגסים
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפות שמן זרעי ענבים או שמן שומשום או שמן קוקוס
  • כפית תמצית וניל
  • מעט מלח גס
  • 2-3 מקלות קינמון
  • 1 כפית סוכר חום
  • מקשטים עם-
  • קוקוס, צימוקים, אגוזי מלך, שקדים,חמוציות ובעצם עם כל מה שאוהבים.
אופן ההכנה
  • 1

    על תבנית אפויה מרופדת בניר מנחים תפוחים ואגסים חצויים לשניים, כאשר הקליפה פונה כלפי מעלה..


  • 2

    מברישים בשמן גרעיני ענבים.


  • 3

    מפזרים את התבלינים.


  • 4

    אופעם ב-180 מעלות 20-30 דקות..


  • 5

    מעבירים לצלחת אלגנטית .


  • 6

    מפזרים בתוספות שאוהבים.


1

על תבנית אפויה מרופדת בניר מנחים תפוחים ואגסים חצויים לשניים, כאשר הקליפה פונה כלפי מעלה..


2

מברישים בשמן גרעיני ענבים.


3

מפזרים את התבלינים.


4

אופעם ב-180 מעלות 20-30 דקות..


5

מעבירים לצלחת אלגנטית .


6

מפזרים בתוספות שאוהבים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים