ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
85 גר׳ שוקולד מריר או כל שוקולד לבחירה כגון חלב, מריר מאוד וכו..
-
-
-
120 גר׳ חלבון ביצה בטמפרטורת החדר
-
-
אופן ההכנה
-
1
שלב ראשון .
-
2
המסת השוקולד על בן מארי(סיר כפול) טמפ' 60 מעלות.
-
3
יש לשים לב שהשוקולד לא ישרף.
-
4
שלב שני.
-
5
מקציפים את 120 גר׳ חלבון ביצה עם קורט מלח ללא הסוכר עד רמת כובע ליצן.
-
6
אחר מכן מוסיפים את הסוכר..
-
7
מורידים את השוקלד המומס מהבן מארי ומשווים טמפרטורה.
-
8
השוואת טמפרטורה נעשית על ידי שמוסיפים קצת מההקצפה לשוקולד ועושים חיתוך וקיפול .
-
9
נוסיפים פעם שניה מההקצפה ועושים חיתוך וקיפול.
-
10
לאחר מכן מוסיפים את כל השוקולד לקערת ההקצפה עושים חיתוך וקיפול,.
-
11
אפשר לעשות עם שמנת מתוקה/סויה ואפשר בלי.
-
12
מוזגים לכלי הגשה ומכניסים למקרר.
-
13
בתאבון.
1
שלב ראשון .
2
המסת השוקולד על בן מארי(סיר כפול) טמפ' 60 מעלות.
3
יש לשים לב שהשוקולד לא ישרף.
4
שלב שני.
5
מקציפים את 120 גר׳ חלבון ביצה עם קורט מלח ללא הסוכר עד רמת כובע ליצן.
6
אחר מכן מוסיפים את הסוכר..
7
מורידים את השוקלד המומס מהבן מארי ומשווים טמפרטורה.
8
השוואת טמפרטורה נעשית על ידי שמוסיפים קצת מההקצפה לשוקולד ועושים חיתוך וקיפול .
9
נוסיפים פעם שניה מההקצפה ועושים חיתוך וקיפול.
10
לאחר מכן מוסיפים את כל השוקולד לקערת ההקצפה עושים חיתוך וקיפול,.
11
אפשר לעשות עם שמנת מתוקה/סויה ואפשר בלי.
12
מוזגים לכלי הגשה ומכניסים למקרר.
13
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים