ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בקערה 1
-
-
-
-
-
ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ..
-
-
2 כוסות קמח כוסמין לבן תופח של סוגת ( קמח פצצה שתתאהבו בו!)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
כעת מאחדים בין 2 הקערות, את קערת היבשים מוסיפים לקערת הרטובים..
-
2
ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לבלילה חלקה ועד שאין גושים..
-
3
מחממים את מכשיר הוופל בלגי על חום גבוה..
-
4
משמנים קלות בעזרת ספריי שמן ויוצקים את הבלילה לתוכו עם מצקת קטנה ..
-
5
מחכים בערך 8 דקות עד להזהבה יפה. .
-
6
מכינים קצפת: 1 שמנת מתוקה, 2 כפות פודינג וניל, כף שטוחה סוכר.
-
7
מקציפים עד לקצפת יציבה.
-
8
אוכלים עם מייפל, סירופ שוקולד, גלידה קצפת .. פירות וכל תוספת אחרת שאוהבים❤מושלםםםםם.
1
כעת מאחדים בין 2 הקערות, את קערת היבשים מוסיפים לקערת הרטובים..
2
ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לבלילה חלקה ועד שאין גושים..
3
מחממים את מכשיר הוופל בלגי על חום גבוה..
4
משמנים קלות בעזרת ספריי שמן ויוצקים את הבלילה לתוכו עם מצקת קטנה ..
5
מחכים בערך 8 דקות עד להזהבה יפה. .
6
מכינים קצפת: 1 שמנת מתוקה, 2 כפות פודינג וניל, כף שטוחה סוכר.
7
מקציפים עד לקצפת יציבה.
8
אוכלים עם מייפל, סירופ שוקולד, גלידה קצפת .. פירות וכל תוספת אחרת שאוהבים❤מושלםםםםם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים