הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בסיר את המחמאה עם המים עד שרותח והכל נמס.
להוסיף בבת אחת את הקמח והמלח ולערבב ביטב( לכבות את הגז תוך כדי) לערבב עד שהבצק ניפרד מדפנות הסיר.
לחכות 5 דקות.. ואז להוסיף ביצה ולערבב עד שהיא נהיית חלק מהבצק ואז להוסיף את השניה ולערבב היטב עד לקבלת בצק דביק ומעט רך.
לשים בשקית זילוף לעשות עיגולים ולשים בתנור ב160 מעלות למשך חצי שעה או עד שהם תפוחים וזהובים למלאות כרצונכם בקרם טעים..