אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,631
צפיות

קציצות בשר בציפוי פירה וירקות

המתכון של
קציצות בשר בציפוי פירה וירקות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לפירה
  • פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • גמבה אדומה
  • פלפל ירוק
  • 2 גזר
  • 7 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • מלח
  • חצי חבילה פטרוזיליה
  • למילוי
  • 2 בצלים קצוצים
  • חצי קילו בשר אדום טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט בהרט
  • כורכום
  • לסלט
  • כוס בורגול
  • פטרוזיליה
  • עגבניה
  • בצל ירוק
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • מעט קוסברה
  • מלח
  • לימון
  • לטיגון
  • ביצה
  • פירורי לחם
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את התפוחי האדמה ומועכים לפירה.


  • 2

    קוצצים את ירקות הפירה, מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל השחור, ושופכים לתוך הפירה ומערבבים לעיסה.


  • 3

    מכינים את הבשר: מטגנים את הבצל והבשר ומתבלים עם מלח, פלפל שחור, כורכום ומעט בהרט.


  • 4

    לוקחים מהעיסה של התפוחי האדמה וממלאים בבשר וסוגרים לכדור שטוח ומטגנים בביצה ופירורי לחם (ניתן גם לשים בתנור עם מעט שמן זית).


  • 5

    מכינים את הסלט: מרתיחים כוס בורגול למשך חצי שעה.


  • 6

    קוצצים את כל הירקות והעלים.


  • 7

    מתבלים עם מלח ולימון, מוסיפים את הבורגול ומערבבים היטב.


1

מרתיחים את התפוחי האדמה ומועכים לפירה.


2

קוצצים את ירקות הפירה, מוסיפים את הביצה, המלח והפלפל השחור, ושופכים לתוך הפירה ומערבבים לעיסה.


3

מכינים את הבשר: מטגנים את הבצל והבשר ומתבלים עם מלח, פלפל שחור, כורכום ומעט בהרט.


4

לוקחים מהעיסה של התפוחי האדמה וממלאים בבשר וסוגרים לכדור שטוח ומטגנים בביצה ופירורי לחם (ניתן גם לשים בתנור עם מעט שמן זית).


5

מכינים את הסלט: מרתיחים כוס בורגול למשך חצי שעה.


6

קוצצים את כל הירקות והעלים.


7

מתבלים עם מלח ולימון, מוסיפים את הבורגול ומערבבים היטב.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים