אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

69,482
צפיות

קובה בורגול מטוגנת

המתכון של
קובה בורגול מטוגנת

קובה טעימה במיוחד

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 בורגול דק
  • 500 בשר טחון
  • 3 בצלים קצוצים
  • 100 צנובר
  • 2 כוסות קמח כוס מידה.
  • רבע כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    מזהיבים 3 בצלים קצוצים בשמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מפוררים טוב עם המזלג.


  • 2

    מוסיפים תבלינים: חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף, רבע כפית פפריקה חריפה, רבע כפית בהרט, 100 גרם צנובר, מזהיבים עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים.


  • 3

    משרים 20 דקות, חצי קילו בורגול דק במים, בסיום סוחטים טוב את הנוזלים, מוסיפים 2 כוסות קמח, רבע כוס שמן, 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה חריפה, לשים היטב ונותנים לתערובת מנוחה למשך 20 דקות.


  • 4

    קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים בתערובת.


  • 5

    מטגנים בשמן חם ועמוק.


1

מזהיבים 3 בצלים קצוצים בשמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מפוררים טוב עם המזלג.


2

מוסיפים תבלינים: חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 1 כף שטוחה אבקת מרק עוף, רבע כפית פפריקה חריפה, רבע כפית בהרט, 100 גרם צנובר, מזהיבים עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים.


3

משרים 20 דקות, חצי קילו בורגול דק במים, בסיום סוחטים טוב את הנוזלים, מוסיפים 2 כוסות קמח, רבע כוס שמן, 1 כפית מלח, 1 כפית פפריקה חריפה, לשים היטב ונותנים לתערובת מנוחה למשך 20 דקות.


4

קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים בתערובת.


5

מטגנים בשמן חם ועמוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים