אפשר לשים איזה תבלינים שאתם אוהבים, החשוב זה מלח ופלפל שחור
מצרכים לרוטב
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת שימורים רוטב עגבניות/2 כפות רסק עגבניות
2 בצל חתוך לרצועות
5 שיני שום חתוכים לפרוסות
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
אפשר לשים איזה תבלינים שאתם אוהבים, החשוב זה מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1
אני מטגנת בשמן זית את הבצל והשום מוסיפה את העגבניות ורוטב העגבניות, ומביאה לרתיחה, מוסיפה כ-2 כוסות מים ומביאה לרתיחה, ומוסיפה את התבלינים ומערבבת, ומנמיכה את הלהבה לבינונית,.
2
אני מערבבת את כל מצרכי הבשר לתערובת אחידה, יוצרת כדורים ומכניסה למחבת עם רוטב העגבנית, מכסה את המחבת חצי סגור, וממשיכה לבשל על להבה בינונית נמוכה כחצי שעה..
אני מטגנת בשמן זית את הבצל והשום מוסיפה את העגבניות ורוטב העגבניות, ומביאה לרתיחה, מוסיפה כ-2 כוסות מים ומביאה לרתיחה, ומוסיפה את התבלינים ומערבבת, ומנמיכה את הלהבה לבינונית,.
2
אני מערבבת את כל מצרכי הבשר לתערובת אחידה, יוצרת כדורים ומכניסה למחבת עם רוטב העגבנית, מכסה את המחבת חצי סגור, וממשיכה לבשל על להבה בינונית נמוכה כחצי שעה..