להכניס את הבשר לתוך קערת המרנידה לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.
2
לאחר מכן לחמם מחבת טפלון ללא שמן לטגן את הבשר דקה מכל צד לסגירה להוסיף חצי כוס מים ולבשל 5 דקות על הכיריים.
3
להכניס לקערת המרנידה את התפוחי אדמה הבצלים והשום להוסיף כוס מים חמים ולערבב .
4
להעביר את הבשר כולל המים מהמחבת שסגרנו את הבשר, לתוך הקערה עם התפוחי אדמה והבצלים לערבב ולעביר לסיר/תבנית שמותאם לתנור ולכסות עם נייר אפייה ומעל עם נייר כסף .
5
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.
6
כעבור שעה להנמיך ל 160 מעלות לעוד שעתיים/ שלוש, אם חסר מים, להוסיף מהצד מים רותחים.
7
בשעה האחרונה להסיר את את נייר האפייה ונייר הכסף על מנת שיקבל צבע. הבשר יוצא רך וטעים.
1
להכניס את הבשר לתוך קערת המרנידה לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.
2
לאחר מכן לחמם מחבת טפלון ללא שמן לטגן את הבשר דקה מכל צד לסגירה להוסיף חצי כוס מים ולבשל 5 דקות על הכיריים.
3
להכניס לקערת המרנידה את התפוחי אדמה הבצלים והשום להוסיף כוס מים חמים ולערבב .
4
להעביר את הבשר כולל המים מהמחבת שסגרנו את הבשר, לתוך הקערה עם התפוחי אדמה והבצלים לערבב ולעביר לסיר/תבנית שמותאם לתנור ולכסות עם נייר אפייה ומעל עם נייר כסף .
5
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.
6
כעבור שעה להנמיך ל 160 מעלות לעוד שעתיים/ שלוש, אם חסר מים, להוסיף מהצד מים רותחים.
7
בשעה האחרונה להסיר את את נייר האפייה ונייר הכסף על מנת שיקבל צבע. הבשר יוצא רך וטעים.