אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,049
צפיות

אסאדו בתנור

המתכון של
אסאדו בתנור

את הבשר הכינה בתי האהובה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 ק"ג בשר אסאדו עם עצם
  • 3 בצלים גדולים חצויים
  • תפוחי אדמה חצויים כמספר הסועדים * 2 או 3
  • שום שלם שטוף עם קליפה
  • 2 כפות רכז רימונים או טריאקי
  • כף פפריקה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס את הבשר לתוך קערת המרנידה לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.


  • 2

    לאחר מכן לחמם מחבת טפלון ללא שמן לטגן את הבשר דקה מכל צד לסגירה להוסיף חצי כוס מים ולבשל 5 דקות על הכיריים.


  • 3

    להכניס לקערת המרנידה את התפוחי אדמה הבצלים והשום להוסיף כוס מים חמים ולערבב .


  • 4

    להעביר את הבשר כולל המים מהמחבת שסגרנו את הבשר, לתוך הקערה עם התפוחי אדמה והבצלים לערבב ולעביר לסיר/תבנית שמותאם לתנור ולכסות עם נייר אפייה ומעל עם נייר כסף .


  • 5

    להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.


  • 6

    כעבור שעה להנמיך ל 160 מעלות לעוד שעתיים/ שלוש, אם חסר מים, להוסיף מהצד מים רותחים.


  • 7

    בשעה האחרונה להסיר את את נייר האפייה ונייר הכסף על מנת שיקבל צבע. הבשר יוצא רך וטעים.


1

להכניס את הבשר לתוך קערת המרנידה לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה.


2

לאחר מכן לחמם מחבת טפלון ללא שמן לטגן את הבשר דקה מכל צד לסגירה להוסיף חצי כוס מים ולבשל 5 דקות על הכיריים.


3

להכניס לקערת המרנידה את התפוחי אדמה הבצלים והשום להוסיף כוס מים חמים ולערבב .


4

להעביר את הבשר כולל המים מהמחבת שסגרנו את הבשר, לתוך הקערה עם התפוחי אדמה והבצלים לערבב ולעביר לסיר/תבנית שמותאם לתנור ולכסות עם נייר אפייה ומעל עם נייר כסף .


5

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.


6

כעבור שעה להנמיך ל 160 מעלות לעוד שעתיים/ שלוש, אם חסר מים, להוסיף מהצד מים רותחים.


7

בשעה האחרונה להסיר את את נייר האפייה ונייר הכסף על מנת שיקבל צבע. הבשר יוצא רך וטעים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים