הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של בשר צלי רך כמו חמאה של דודה שלי שביקשתי ממנה בשביל סעודת יתרו
מטגנים את הבשר 3/4 דקות עד שיקבל צבע מכל כיון כדי שלא יתפרק בבישול ולזרות עליו פלפל שחור גרוס..
בישול ראשון: חוצים את הבצל לשנים ושמים בסיר עם הבשר ועלי דפנה והגרגירי פלפל אנגלי לבישול עם מים שעה וחצי..
מוציאים את הבשר מהסיר ומחכים שיתקרר וכשהבשר קר חותכים אותו לפרוסות יפות(רק אחרי שיתקרר כי אם הבשר חם הוא יתפורר) ולשים לב לא לשפוך את המים של הבישול..
לבינתים עד שיתקרר חותכים את הבצל לפרוסות עגולות..
שמים את הבצל החתוך ואת הבשר בסיר (שמתאים לתנור) או תבנית, ועושים תערובת בצלחת בצד של שמן, פפריקה, מלח, שום כתוש, גריל עוף, רוטב עוף. (או כל דבר שרוצים להוסיף אם זה רוטב פטריות או פטריות או יין יבש בקיצר כל דבר שרוצים שהבשר יהיה בטעם שלו) שופכים את התערובת על הבשר ומוסיפים עוד קצת שמן שיהיה שכבה למטה ושמים את המים ששמרנו מהבישול הקודם. ושמים בתנור במשך 2/3 שעות. להסתכל מידי פעם בתנור אם חסר מים להוסיף..
ויוצא בשר רך מאודד.