אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

337
צפיות

גלילות חציל ובשר ברוטב עגבניות

המתכון של
גלילות חציל ובשר ברוטב עגבניות

יאמי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 חצילים פרוסים
  • בעובי 1סמ'
  • מחממים מחבת פסים
  • מתיזים שמן
  • ושמים פרוסות
  • צורבים בצד אחד
  • מתיזים מעל החצילים שמן
  • והופכים לצריבה בצד השני
  • כך צורבים את כל הפרוסות
  • ושמים בצד להצטננות
  • הכנת הבשר..
  • חצי קג' בשר טחון
  • חצי פלפל אדום קצוץ
  • חצי פלפל ירוק קצוץ
  • 1 בצל קצוץ
  • צרור כוסברה קצוץ
  • ומתבלים ב..
  • כף ראס אל חנות
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • מערבבים הכל היטב יחד
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הגלילות.


  • 2

    שמים פרוסת חציל.


  • 3

    על מישטח.


  • 4

    לוקחים מעיסת בשר.


  • 5

    מעצבים ביד כרוחב החציל.


  • 6

    ושמים בחלק הרחב של החציל ומגלגלים כרולדה.


  • 7

    שמים בתבנית.


  • 8

    כשהחיבור בצד התחתון.


  • 9

    כך להכין את כל פרוסות החציל ולסדר בתבנית.


  • 10

    הכנת הרוטב...


  • 11

    1 קופסא עגבניות מוכנה.


  • 12

    1 בצל קצוץ.


  • 13

    חצי פלפל אדום קצוץ.


  • 14

    חצי פלפל ירוק קצוץ.


  • 15

    4 שיני שום קצוצים.


  • 16

    מחממים סיר עם.


  • 17

    2 כפות שמן.


  • 18

    מוסיפים את הבצל.


  • 19

    עד הזהבה.


  • 20

    מוסיפים את העגבניות.


  • 21

    והפלפלים והשום.


  • 22

    מערבבים יחד כ5 דקות.


  • 23

    מתבלים ב...


  • 24

    2 כפות פפריקה מתוקה.


  • 25

    חצי כפית ראס אל חנות.


  • 26

    חצי פלפל שחור.


  • 27

    חצי כפית מלח.


  • 28

    חצי כף סילאן.


  • 29

    מערבבים ומוסיפים.


  • 30

    2 כוסות מים.


  • 31

    מבשלים כ20 דקות.


  • 32

    מכבים ושופכים.


  • 33

    את הרוטב על החצילים.


  • 34

    מכניסים לתנור.


  • 35

    200 מעלות.


  • 36

    כ30/40 דקות.


1

הכנת הגלילות.


2

שמים פרוסת חציל.


3

על מישטח.


4

לוקחים מעיסת בשר.


5

מעצבים ביד כרוחב החציל.


6

ושמים בחלק הרחב של החציל ומגלגלים כרולדה.


7

שמים בתבנית.


8

כשהחיבור בצד התחתון.


9

כך להכין את כל פרוסות החציל ולסדר בתבנית.


10

הכנת הרוטב...


11

1 קופסא עגבניות מוכנה.


12

1 בצל קצוץ.


13

חצי פלפל אדום קצוץ.


14

חצי פלפל ירוק קצוץ.


15

4 שיני שום קצוצים.


16

מחממים סיר עם.


17

2 כפות שמן.


18

מוסיפים את הבצל.


19

עד הזהבה.


20

מוסיפים את העגבניות.


21

והפלפלים והשום.


22

מערבבים יחד כ5 דקות.


23

מתבלים ב...


24

2 כפות פפריקה מתוקה.


25

חצי כפית ראס אל חנות.


26

חצי פלפל שחור.


27

חצי כפית מלח.


28

חצי כף סילאן.


29

מערבבים ומוסיפים.


30

2 כוסות מים.


31

מבשלים כ20 דקות.


32

מכבים ושופכים.


33

את הרוטב על החצילים.


34

מכניסים לתנור.


35

200 מעלות.


36

כ30/40 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים