הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של מאיה גרינר מתוך תכנית הבישול של אמהות מבשלות ביחד בערוץ 24!
אורז: .
להכין בסיר כוס אורז לבן לפי הוראות היצרן.
שעועית: .
במחבת נפרדת לחמם את שמן הזית.
כשהשמן חם להוסיף את הפפריקה ולערבב, ומיד אחריה להוסיף 1/4 כוס מים.
להוסיף את השעועית את הערמונים ואת שאר התבלינים ואת רסק העגבניות ולבשל על אש נמוכה כ-20 דק.
להקפיץ במחבת נפרדת את רצועות הבשר בשמן זית, מלח ופלפל, עד שהעוף קריספי.
לסלסת העגבניות:.
להכניס לקערת מעבד המזון עגבניות, כוסברה וחצי בצל ולטחון ביחד עד שמתקבל רסק אחיד.
לתבל בקערה עם מיץ מחצי לימון, פלפל חריף (לפי הטעם) מלח ופלפל שחור גרוס.
לגוואקמולי:.
להכניס לקערה חצי בצל קצוץ, אבוקדו, מלח, פלפל ומיץ מחצי לימון ולמעוך ולערבב היטב. .
לטורטיות: .
להכניס למעבד מזון את הכוסמת המושרית ולהוסיף מים עד שיכסו את הכוסמת.
לטחון עד שמתקבלת עיסה אחידה .
לצקת על מחבת חמה (בלי שמן ) לחכות 2-3 דקות ולהפוך את הצד. .
הרכבת הבוריטו:.
להניח טורטייה על הצלחת למרוח במרכז הטורטיה את הגוואקמולי, ומעליו את הסלסה, תבשיל השעועית, האורז והבשר. .
לקשט עם חסה ולהוסיף טבסקו לפי הטעם.
לעטוף את התוספות כמו כיס, לקפל את הצדדים למרכז (כמו מעטפה), ולתת גלגול נוסף לבוריטו עד סגירתו , בתיאבון!.