שתי כפות פרורי לחם או תפוח אדמה קטן מגורר שתי כפות שמן זית לערבב טוב ולתת לתערובת ליתפוס טעמים
אופן ההכנה
1
רוטב לקציצות.
2
חצי כוס שמן זית לטגן 4 בצלים קצוצים תוך כדאי טיגון להוסיף חצי כפית כורכום קורט פילפל שחור או לבן מה שאוהבים קורט קינמון מלח לפי טעם כפית דבש לטגן הכל להוסיף נוזלים כוס מים אם צריך יותר להוסיף.
3
להרתיח להכין את הקציצות להכניס לרוטב על אש בנונית 15 דקות ולהנמיך .
4
לשעה עד צימצום הנוזלים אבל לא לגמרי להשאיר רוטב ריבתי בהצלחה.
5
קציצות הורסות אם עושים לפי ההוראות... .
1
רוטב לקציצות.
2
חצי כוס שמן זית לטגן 4 בצלים קצוצים תוך כדאי טיגון להוסיף חצי כפית כורכום קורט פילפל שחור או לבן מה שאוהבים קורט קינמון מלח לפי טעם כפית דבש לטגן הכל להוסיף נוזלים כוס מים אם צריך יותר להוסיף.
3
להרתיח להכין את הקציצות להכניס לרוטב על אש בנונית 15 דקות ולהנמיך .
4
לשעה עד צימצום הנוזלים אבל לא לגמרי להשאיר רוטב ריבתי בהצלחה.