ספר מתכונים טבעוניים
- קטגוריהטבעוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
700 גרם עלי תרד טריים או מדליוני תרד קפוא
-
100 גרם טופו קשה חתוך לקוביות
-
-
-
1 כפית כורכום - זארובי פיצוחי הגליל
-
מלח לפי הטעם - זארובי פיצוחי הגליל
-
1/4 כפית פלפל שחור - זארובי פיצוחי הגליל
-
-
כף ממרח כוסברה, שום ופלפל חריף טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית)
-
חבילת פאפאדם (ניתן לרכוש בחנויות מתמחות)
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל במחבת גדולה ועמוקה עם שמן זית. .
-
2
להוסיף זרעי כמון, כורכום, פלפל שחור, ג'ינג'ר לערבב היטב. .
-
3
להוסיף את העגבנייה הקצוצה ולבשל עד שהיא מתרככת. .
-
4
להוסיף את התרד למחבת עד לריכוך מוחלט.
-
5
להוסיף מלח .
-
6
להוסיף את הטופו החתוך לקוביות בינוניות לתערובת התרד במחבת.
-
7
להוסיף כף ממרח כוסברה, פלפל חריף ושום טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית) ולערבב..
-
8
לטגן 5 יחידות של פאפאדם ולהגיש את הפלאק פניר עם הפאפאדם.
1
לטגן את הבצל במחבת גדולה ועמוקה עם שמן זית. .
2
להוסיף זרעי כמון, כורכום, פלפל שחור, ג'ינג'ר לערבב היטב. .
3
להוסיף את העגבנייה הקצוצה ולבשל עד שהיא מתרככת. .
4
להוסיף את התרד למחבת עד לריכוך מוחלט.
5
להוסיף מלח .
6
להוסיף את הטופו החתוך לקוביות בינוניות לתערובת התרד במחבת.
7
להוסיף כף ממרח כוסברה, פלפל חריף ושום טחון (צרור כוסברה, 4-5 שיני שום, 3 פלפל חריף טחונים למחית) ולערבב..
8
לטגן 5 יחידות של פאפאדם ולהגיש את הפלאק פניר עם הפאפאדם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים