ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
קופסא גדולה של רסק עגבניות
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.
-
2
לרוטב.
-
3
לתגן בצל שום להוסיף תהילים את הרסק והמים ולערבב עד שרותח .
-
4
להוסיף את הספגטי ולערבב .
1
לבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.
2
לרוטב.
3
לתגן בצל שום להוסיף תהילים את הרסק והמים ולערבב עד שרותח .
4
להוסיף את הספגטי ולערבב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים