אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,364
צפיות

פסטה ברוטב עגבניות

המתכון של
פסטה ברוטב עגבניות

מומלץ לאכול את הפסטה עם סלט ירקות וטחינה

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילה פסטה ספגטי
  • בצל קצוץ
  • שני שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • מרק עוף
  • קופסא גדולה של רסק עגבניות
  • שלוש כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.


  • 2

    לרוטב.


  • 3

    לתגן בצל שום להוסיף תהילים את הרסק והמים ולערבב עד שרותח .


  • 4

    להוסיף את הספגטי ולערבב .


1

לבשל את הספגטי לפי הוראות יצרן.


2

לרוטב.


3

לתגן בצל שום להוסיף תהילים את הרסק והמים ולערבב עד שרותח .


4

להוסיף את הספגטי ולערבב .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים